Banner
Ana sayfa > Ürün:% s >> Kozmetik Hammaddesi

Azelaik Asit Tozu

Azelaik Asit Tozu
Azelaik asit COA'sı
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Azelaik asit Tozu Temel Bilgileri

Ürün adı Azelaik asit Tozu Diğer adı Azelaik asit
Şartname % 99.5 Görünüm Beyaz kristal toz
Moleküler formül C9H16O4 Moleküler ağırlık 188,22
CAS NUMARASI. 123-99-9 EINECS NO. 204-669-1
Standart USP veya EP Sertifikalar ISO KOŞER FDA
sınıf Medikal ve Kozmetik Çözünür Su
Yapısal formül Azelaik Asit tozu

Azelaik asit tozu, endüstriyel olarak oleik asidin ozonolizi ile üretilir. Yan ürün nonanoik asittir. Doğal olarak, normal cilt üzerinde yaşayan bir maya olan Malassezia furfur (Pityrosporum ovale olarak da bilinir) tarafından üretilir. Nonanoik asidin bakteriyel bozunması azelaik asit verir.


Azelaik asit Tozunun İşlevi

Azelaik asit tozu, hem komedonal akne hem de enflamatuar akne olmak üzere hafif ila orta akne tedavisinde kullanılır. Dikarboksilik asitler adı verilen bir ilaç sınıfına aittir. Cilt gözeneklerini enfekte eden akne bakterilerini öldürerek çalışır. Ayrıca akne bakterilerinin büyümesini destekleyen doğal bir madde olan keratin üretimini azaltır.

Özellikle koyu cilt tiplerine sahip olanlarda melazma ve enflamatuar hiperpigmentasyon dahil olmak üzere cilt pigmentasyonunun tedavisinde kullanılmıştır. Hidrokinon'a (HQ) alternatif olarak önerilmiştir. Bir tirozinaz inhibitörü olarak, melanin sentezini azaltır.


Azelaik asit Tozu Uygulaması

1. Azelaik Asit tozu mikrobiyal protein sentezini inhibe edebilir, bu nedenle propionibacterium acnes ve staphylococcus epidermidis antibakteriyel aktiviteye sahiptir, anti-akne ilacı olarak kullanılabilir.

2. iyi bir cilt geçirgenliği için, bizim asit ekleyerek krem kozmetik cilt fonksiyonları yoluyla emilimi artırabilir, ve Ruj etkinliğinin parlaklığını artırabilir.

3. Azelaik Asit tozu veya çinko tuzları ve B6 vitamini uyumluluğu, erkekler için saç bakım ürünleri, saç dökülmesi hastalığı, hormon bazlı tedavi ve aynı zamanda saç büyümesini teşvik etmek için kullanılabilir.


Sorgulama