Banner
Ana sayfa > Ürünler >> monomer

paeonol

paeonol
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Paeonol ile İlgili Temel Bilgiler

Ürün Adı: Paeonol

Diğer Adı: Paeonol özü, Ethanese

Bitki Kaynakları: Crowfoot familyaları Dan cilt kurutma bitkisi

Ürün Özellikleri: Beyaz kristal toz

CAS No .: 552-41-0

MF: C9H10O3

MW: 166,17

Özelliği: Beyaz kristal toz, özel koku ve baharatlı, etanolde ve metanolde çözünür, sıcak suda çözülür, soğuk suda çözünmez.

Erime noktası: 48-51C.

Özellikleri: 99%


Paeonol tanıtımı

Ürün doğal Paeoniasuffruticosa Sndr bitkisinden elde edilir. Özel özü işleme sonra Beyaz güç teklif,% 99 Paeonol özü var. Onlar iyi renkli toz formundadır. Temelde tıp, kozmetik, gıda bağımlılığı yapan alanlarda hammadde olarak kullanılıyor. Tıp işlevi: Paeonol yatıştırıcı, hipnotik, anti-bakteriyel, anti-enflamasyon, anti-oksidasyon, kan basıncı düşme etkileri. Cilt hücrelerini sınırlandırabilir -O2 serbest radikal üretimi, cildi beyazlatma yapar. spotun geri sarılması. Antiphlogistic, acetanilide detümesans, alerji, antiviral ve fonksiyon. Genel şartname % 99 Paeonol olduğunu.


Paeonol Kullanımı

Paeonol temel olarak farmasötik hammadde ve aromatik olarak kullanılır.

Paeonol'ün İşlevi

1. Paeonol ağrıyı hafifletebilir;

2. Paeonol, dirençli iltihaplanmaya etki eder;

3. Paeonol, antioksidan, antialerji ve antiviral için kullanılır;

4. Paeonol, bakteri üremesini engelleyen antibiyozis fonksiyonuna sahiptir;

5. Paeonol ayrıca kaynatmayı ve detoksikatı ve kan basıncını düşürür;

6. Paeonol ısı ve soğuk kanı temizleyebilir; paeonol kan stazını dağıtmak için kan dolaşımını aktive eder.


Paket teslimatı

Teslimat: Deniz / Hava Taşımacılığı ve Uluslararası Ekspres

Nakliye Süresi: Ödeme yapıldıktan sonra 2-3 iş günü

Paket: 1-5kg / Alüminyum folyo çanta, boyut: 22cm (Genişlik) * 32cm (Uzunluk)

15-25kg / Davul, boyut: 38cm (Çap) * 50cm (Yükseklik)

Depolama: Güçlü ışık ve ısıdan uzak tutun.

Raf ömrü: 24 ay

Paeonol

Şirket imajı

Sorgulama