Banner
Ana sayfa > Ürünler >> API

Sodyum hiyalüronat

Sodyum hiyalüronat
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Sodyum Hyaluronat'ın temel bilgileri
Başka bir isim: Hyaluronik asit sodyum tuzu; Chlamyhyaluronic asit sodyum tuzu ; hyaluronat sodyum
Moleküler Formül: (C14H20NO11Na) n
Moleküler ağırlık: 403.31
CAS Numarası: 9067-32-7
Sınıf: gıda ve kozmetik notu
EINECS Numarası: 232-678-0
Mülkiyet: Suda Çözünür.
Özellikleri: Beyaz olmayan partiküller veya tozlar iken, nem emme özelliği, suda çözünür, Etanol, aseton, etil eter vs. organik çözücülerde çözünmez.

Yapısal formül:

hyaluronat sodium.jpg

Sodyum Hyaluronat Nedir?
Sodyum Hyaluronat (HA), Nacetylglucosamine ve glukuronik asitin tekrarlanan disakarit birimlerinden oluşan bir mokopolisakkarittir. Ticari HA genellikle sodyum hiyalüronat adı verilen bir sodyum şeklidir. HA, amimal dokuların ve vitreus mizahının hücre dışı matrisinde yaygın olarak bulunur. Temel fizyolojik işlevi su tutma ve yağlamadır. Düşük moleküler ağırlıklı sodyum hiyalüronat (LMWHA) cilt tarafından kolayca emilmesi için dermise nüfuz edebilir. LMWHA, kan dolaşımını iyileştirerek, cilt metabolizmasını düzenleyerek ve cilt beslenmesini iyileştirerek cildin yaşlanmasını önleyebilir ve kollajen işlevini koruyabilir. LMWHA, özellikle nüfuz eden dermis karakterinden dolayı güzellik salonlarında özellikle yararlıdır. Düşük voltajlı dürtü veya ısı yardımıyla cilt düzenleyiciler tarafından ithal edilen LMWHA, yeni hücrelerin oluşumunu iyileştirebilir ve cildin gerçek değerini hissetmesini sağlamak için yaşlanmaya karşı direnç gösterebilir. İnsan vücudunda HA yüksek moleküler ağırlıklı bir maddedir. LMWHA vücut tarafından absorbe edildikten sonra HMWHA içinde sentezlenebilir, böylece entojen HA miktarı artar. LMWHA'nın beslenmesi dermisten epidermise kadar tüm vücutta etkilidir.

Sodyum Hyaluronat Tozunun Faydaları
1.Sodyum Hyaluronat tozu cilt elastikiyetini artırabilir, cilt yaşlanmasını erteleyebilir;
2.Sodyum Hyaluronat tozu epidermal hücrelerin çoğalmasını ve farklılaşmasını, oksijensiz radikallerin uzaklaştırılmasını;
3.Sodyum Hyaluronat tozu cilt hasarını önleyebilir ve onarabilir. Suluronik asit sulu çözeltisi yüksek viskoziteye sahiptir;
4.Sodyum Hyaluronat tozu, su fazı kalınlaşmasını sağlayabilir, ve yağ fazı emülsifikasyonundan sonra eşit şekilde yapıştırın, stabil emülsifikasyona sahiptir. Hyaluronik asit, yüksek kaliteli kozmetiklerin en iyi doğal nemlendirici bileşenlerinden biridir;
5.Sodyum Hyaluronat tozu, krem, losyon, losyon, öz, temizleyiciler, banyo, saç yıkama, yosun, genleşme, ruj ve diğer kozmetiklerde yaygın olarak kullanılan hemen hemen tüm güzellik kozmetiklerine eklenebilir, genel içerik% 0.05-0.5'tir.


Nakliye ve paket

Sodium Hyaluronate


şirket

Sodium Hyaluronate Supplier

Sodium Hyaluronate Manufacturer

Sorgulama