Banner
Ana sayfa > Ürünler >> API

Kozmetik Sınıf% 99 Vc Etil Eter / 3-O-Etil Askorbik Asit

Kozmetik Sınıf% 99 Vc Etil Eter / 3-O-Etil Askorbik Asit
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Vc etil eterin temel bilgileri

Diğer adı: 3-O-Etil Askorbik Asit, 3-O-Etil-L-askorbik asit, etil askorbik asit
Görünüm: beyaz kristal toz
MF: C8H12O6
Kaynama Noktası: 760 mmHg'de 551.5ºC
Yoğunluk: 1,46 g / cm3
Saflık:% 99
CAS: 86404-04-8
Yapısal formül:

分子式 .png

Vc etil ete'nin tanıtımı
Etkili ve yüksek güvenliği için C vitamini beyazlatma etkisi kabul edilmiştir, ancak kolayca kendi kendini oksitleyebilir, cilt tarafından gerçekten düşük biyoyararlılık cildi tarafından kolayca absorbe edilemez. C vitamini göreceli olarak konuşur, VC eter, VC'nin kullanımını iyileştirmek için VC rolüne girmesi ve bu sayede daha iyi bir beyazlatma etkisi yapması sonrasında, derideki dermal tabakaya kolayca stratum corneum içine nüfuz eder.
1.Etil Askorbik Asit, bir tür C vitamini türevidir.
2. Etil Askorbik Asit kolayca horniness nüfuz ve dermis, daha sonra enzim ulaşabilir
onları yok eder ve C vitamini bırakır.
3.Etil Askorbik Asit ayrıca Cu2 + 'yi kısıtlayarak melanin oluşumunu etkili bir şekilde inhibe edebilir.
tirozinaz aktivitesi, dermatit inhibe ve cilt rengini ve elastikiyetini artırır.
4.Etil Askorbik Asit, jel, öz gibi, beyazlatıcı veya antiaging kozmetiklerde kullanılabilir.
lateks ve kremler.
5.Etil Askorbik Asit aynı zamanda 21. yüzyılda en rekabetçi beyazlatma aktivitesidir.


Vc etil eterin faydaları
1. tirozinaz aktivitesini inhibe ve melanin oluşumunu inhibe ederek, melanin azaltarak renksiz, yüksek verimli bir cilt beyazlatmadır.
2.VC eter doğrudan kolajen sentezi ve onarım cilt hücresi aktivitesinin dermal katmanı, kolajen proteini artırmak, böylece cildin elastik hale, cilt pürüzsüz ve hassas hale getirilmesi.
3. kozmetik mükemmel antioksidan etkisi vardır, VC, VC göreli terimleri, VC etil eter kullanımı çok kararlı ve renk değiştirmez emin olun. Beyazlatma etkisini gerçekten elde edin.
4. enflamasyona bağlı anti-bakteriyel anti-inflamatuar, anti-Japon ışığı.
5. lipofilik ve hidrofilik yapıya sahip, cilt emilimine kolay, dermişe ulaşabilir


Vc etil eterin COA'sı

Görünüm Bej toz için beyaz Uygundur
Koku karakteristik Uygundur
Erime noktası 111.0-115.0 ° C 113.2 ve ° C
Saflık (HPLC) ve ge;% 98.5 % 99.80
pH (% 3 su çözeltisi) 4,0-5,0 4.35
Nem ve Le,% 1.0 % 0.2
Kül ve le% 0.1 0,06
Ağır metaller ve Le, 20 ppm <>
Arsenik ve Le, 2ppm Uygundur

Paket teslimatı


Vc ethyl ether.jpg


Vc ethyl ether.jpg

Şirket imajı

Vc ethyl ether.jpg


Vc ethyl ether.jpg


Sorgulama