Banner
Ana sayfa > Ürün:% s >> Bitki Yağı >> Taşıyıcı yağ

Akşam Çuha Çiçeği Tohumu Yağı

Akşam Çuha Çiçeği Tohumu Yağı
FZBIOTECH Yağ Listesi
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Temel Infromation

Ürün Adı

Akşam Çuha Çiçeği Tohumu Yağı

Diğer Ad

akşam çuha çiçeği uçucu yağ

Belirtimi

GLA %10,%20

Görünüm

Açık sarı berrak sıvı

Örnek

20ML Ücretsiz Teklif

OEM Servisi

Evet

Çıkarma yöntemi

Soğuk preslenmiş

Bitki Parçası

Tohum

Kökenli

Çin

Sertifikalar

ISO,KOSHER,FDA

Tedarikçi

FZBIOTECH

Sınıf

Gıda ve Kozmetik


Giriş

Akşam çuha çiçeği tohumu yağı soğuk akşam çuha çiçeği bitkisinin tohumları preslenir. Sarı çiçekler sadece geceleri açıldıkları için isimlendirilirler. Akşam çuha çiçeği Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerinde bulunan ortak bir yabani çiçek. Bitki Kızılderililer ve beslenme desteği olarak erken yerleşimciler tarafından kullanılan ve boğaz ağrısı, mide ağrısı, hemoroid ve morluklar gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır. Son 30 yıl içinde, Avrupa çuha çiçeği de tıbbi olarak kullanılmaktadır. Son 20 yıl içinde, Bu yağ bir kez daha tıbbi özellikleri nedeniyle popülerlik kazanmıştır ve şimdi ortak bir besin takviyesi haline gelmiştir.


Uygulama

Akşam çuha çiçeği yağı anti-trombosit koagülasyonu etkileri vardır, bellek artırılması, böbrek yetmezliğini azaltarak, cildi korumak, bakterileri inhibe, bağışıklık fonksiyonunu artırmak, kabızlık hafifletmek, ve yağ büyümesini inhibe, vb, ve bazı farmakolojik etkileri vardır. Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa gibi bazı ülkeler, pişirme yağına linoleik asit ve linolenik asit eklenmesini gerektiren yasaları yürürlüğe koydu. Çocuklar ve yaşlılar için gıda linoleik asit ve linolenik asit ile eklenmelidir. Linoleik asit ve linolenik asit 21.


Akşam yağı kardiyovasküler hastalıklar, hiperlipidemi, kanser, diyabet, viral enfeksiyonlar ve obezite üzerinde büyük bir terapötik etkisi vardır.


Akşam çuha çiçeği yağı hala ağırlığı azaltmak için kullanılır, beslenmek ve cildi korumak.


Nasıl ues Akşam çuha çiçeği yağı?

1. kozmetik ve topikal uygulamalarda kullanılan, Akşam çuha çiçeği yağı nemlendirmek ve akne önlemek için cilde doğrudan uygulanabilir.

Gelecekteki breakouts şansını azaltmak için, sadece onların iyileşmesini kolaylaştırmak için sivilce üzerine Evening Primrose Yağı 2 veya 3 damla dab


2. kuru ve hassas ciltler üzerinde kullanıma uygun bir humectant karışımı için, karışımı 5 ml akşam çuha çiçeği taşıyıcı yağı, 20 ml Badem yağı ve 5 ml jojoba yağı


3. olgun ciltkullanımı için ideal doğal bir yüz yağı için, bir kapta aşağıdaki maddeleri birleştirmek: 12 ml Evening Primrose Taşıyıcı Yağı, 16 ml Pirinç Kepeği Taşıyıcı Yağı, 20 ml Avokado Yağı, 2 ml E vitamini, 4 damla Neroli Uçucu Yağ, ve 4 damla Buhur Yağı.


Analiz Sertifikası

Evening Primrose Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Pure Evening Primrose Oil.jpg


Akış şeması

Bulk Evening Primrose Oil.jpg


Sorgulama