Banner
Ana sayfa > Ürün:% s >> Kozmetik Hammaddesi

Sodyum Hyaluronat Tozu

Sodyum Hyaluronat Tozu
FZBIOTECH Hyaluronik Asit
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Sodyum hiyalüronat tozu hakkında temel bilgiler

Ürün adı Sodyum hiyalüronat tozu Diğer adı Hiyalüronik asit
Şartname % 99 Görünüm Beyaz toz
Moleküler formül C14H22NNaO11 Moleküler ağırlık 403,31
CAS NUMARASI. 9067-32-7 EINECS NO. 618-620-0
OEM Hizmeti Kapsül veya Hap Standart USP veya EP
Çözünür Su Sertifikalar ISO KOŞER
Yapısal formül Sodyum Hyaluronat Tozu

Sodyum hiyalüronat ayrıca Hyaluronik asit sodyum olarak da adlandırılır, insan vücudunda yaygın olarak bulunan fizyolojik aktif maddelerdir. Glukuronik asit ve asetil amino heksoz polimerizasyonundan oluşan yüksek moleküler ağırlıklı düz zincirli mukopolisakkaritlerdir. moleküler ağırlığı 1 milyondur.


Sodyum hiyalüronat tozunun işlevi

1. cilt elastikiyetini artırabilir, cilt yaşlanmasını erteleyebilir.

2. Epidermal hücrelerin çoğalmasını ve farklılaşmasını, serbest oksijen radikallerinin uzaklaştırılmasını teşvik edebilir.

3. cilt hasarını önleyebilir ve onarabilir. Sulu çözelti yüksek viskoziteye sahiptir.

4. su fazı kalınlaşma yapabilirsiniz; ve eşit yağ fazı emülsifikasyon sonra zarif, istikrarlı emülsifikasyon vardır. Yüksek kaliteli kozmetiklerin en iyi doğal nemlendirici bileşenlerinden biridir, iyi uyumluluk.

5. Bu Hyaluronik Asit krem, losyon, losyon, öz, temizleyiciler, banyo, yıkama saç, yosun, genişleme, ruj ve diğer kozmetiklerde yaygın olarak kullanılan hemen hemen tüm güzellik kozmetiklerine eklenebilir, genel içerik% 0.05-0.5'tir.


Sodyum hiyalüronat tozu uygulaması

Besin takviyeleri:

Sindirim emiliminden sonra oral uygulama yoluyla sodyum hiyalüronat tozu, in vivo hyaluronan sentezini arttırır, cildin ve diğer organizasyonun hyaluronan nihai miktarının artmasına neden olur, böylece cildin su tutma özelliğinin artmasına, zengin elastikiyete, kırışıklık azalmasına izin verir.


Tıbbi uygulamalar:

Kornea nakli, katarakt cerrahisi, glokom cerrahisi ve retina dekolmanını onarmak için cerrahi gibi göz cerrahisinde kullanılabilir. Diz osteoartritini tedavi etmek için de kullanılabilir. Eklem sıvısının viskozitesini desteklediğine, böylece eklemi yağladığına, eklemi yastıkladığına ve analjezik bir etki ürettiğine inanılan diz eklemine bir enjeksiyon yolu olarak uygulanırlar. yara iyileştirme uygulamaları için iskeleler. Bu iskeleler tipik olarak yaraya hücre göçünü kolaylaştırmak için bağlı fibronektin gibi proteinlere sahiptir. Ameliyat sonrası yapışmaları önlemek için pelvik ve karın cerrahisinde yaygın olarak kullanılan anti-yapışkan ürünlerde de kullanılır.


Kozmetik uygulamaları:

Sodyum hiyalüronat, dünyada doğal nemlendirme faktörü olarak adlandırılan olağanüstü nem tutma yeteneğine sahiptir. Çok etkili bir topikal nemlendirici olarak kullanılabilen cilt bakım ürünlerinde yaygın bir bileşendir. 2003 yılında FDA, yüz kırışıklıkları, dudak büyütme, kıvrımların ve kırışıklıkların azaltılması ve yara izlerinin giderilmesi için kullanılabilen yumuşak doku kusurlarını doldurmak için hyaluronan enjeksiyonlarını onayladı.


At uygulamaları:

Atlarda, özellikle rekabet veya ağır işlerde görülen eklem bozukluklarının tedavisinde kullanılır. Özellikle at osteoartritiyle ilişkili sinovit için kullanılan karpal ve fetlock eklem işlev bozuklukları için endikedir. Doğrudan etkilenen bir eklem içine veya daha az lokalize bozukluklar için intravenöz olarak enjekte edilebilir. Doğrudan enjekte edilirse eklemin hafif ısınmasına neden olabilir, ancak bu klinik sonucu etkilemez. Eklem içi uygulanan ilaç bir haftadan daha kısa sürede tamamen metabolize edilir.

Sorgulama