Banner
Ana sayfa > Ürün:% s >> Bitki Yağı >> Esans

Yasemin esans kullanır Saf Yasemin Esansiyel Yağı

Saf Yasemin Esansiyel Yağı
FZBIOTECH Yağ Listesi
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Temel Bilgi

Ürün adı

Saf Yasemin Esansiyel Yağı

Diğer adı

Yasemin Esansiyel Yağı

Şartname

% 100 Saf Doğal

Görünüm

Kırmızı yağlı sıvı

Örneklem

20 ML Ücretsiz Teklif

OEM Hizmeti

Evet

Ekstraksiyon yöntemi

Buhar damıtma

Bitki Bölümü

Çiçek

Menşei

Çin

Sertifikalar

ISO KOŞER FDA

Tedarikçi

FZIBOTECH

sınıf

Gıda ve Kozmetik


Yasemin esansiyel yağı, ortak yasemin bitkisinde (Jasminun officinale olarak da bilinir) beyaz çiçeklerden çıkarılır. Çiçek İran'da ortaya çıktı, ancak şimdi tropikal iklimlerde de bulundu.


Fonksiyon 0010010 nbsp;

1 Aromaterapinin depresyon semptomlarını etkili bir şekilde hafifletebileceğine dair kanıtlar vardır. Yasemin esansiyel yağlarını araştıran bir başka çalışma, yasemin esansiyel yağlarının davranışsal uyarılmayı iyileştirebileceğini buldu.

Yasemin yağı, seyreltildiğinde ve cilde uygulandığında veya ağız gargarası (pamukçuk gibi) durulandığında kullanıldığında enfeksiyonu tedavi etmeye ve önlemeye yardımcı olur.

3. Yasemin yağı uyanıklığı ve enerji seviyelerini artırabilir.


Yasemin uçucu yağ akış şeması

Jasmine 0010010 nbsp;Oil.jpg

Kullanım 0010010 nbsp;

1. Bir difüzöre koyun.

Üzüm çekirdeği yağı gibi bir taşıyıcı yağ içine karıştırın ve topikal olarak veya bir masaj yağı olarak uygulayın.

3. Aromatik buhar oluşturmak için bir kase sıcak suya ekleyin.

FZBIOTECH Package

Jasmine 0010010 nbsp;Oil price.jpg


Sorgulama