Banner
Ana sayfa > Ürünler >> Bitki yağı >> Taşıyıcı yağ

Jojoba yağı

Jojoba yağı
FZBIOTECH Yağ Listesi
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Jojoba Yağının Temel Bilgisi

Menşei: Çin, Meksika
Bitki Parçası: Tohum
Ekstraksiyon Yöntemi: Soğuk preslenmiş
Görünüş: Sarı sıvı
İçerik:% 50 Gadoleik asit (C20: 1),% 15 Oleik asit (C18: 1)
CAS NO.: 61789-91-1,90045-98-0
EINECS NO.: 289-964-3


Jojoba Yağı Tanıtımı
Jojoba yağı, berrak, yağlı renkli, doymamış bir sıvı bal mumu olup kokusuz veya yağlı bir his vardır. Jojoba yağı kimyasal olarak sıvı bir mumdur, bir yağ değildir, yani sıvı bir yağ değildir ve diğer tüm bitkisel yağlar gibi bir trigliserit değildir. Jojoba'nın kimyasal yapısında, yağlarda ve yağlarda olduğu gibi gliserin omurgası yoktur. Jojoba yağı, normalde yağ ve yağların yapısında bulunan büyük miktarda yağ asidi içermediği için tüketildiğinde az kalori verir veya hiç kalori vermez. Bu sıvı balmumu, sindirim sisteminde bir yağlayıcı olarak kalır ve kesinlikle kolesterolü yoktur.


Jojoba Yağının İşlevi

Balmumu esterlerinden oluştuğu için son derece stabil bir maddedir ve kolayca bozulmaz ve yapı, kendi cilt sebumunuzunkine çok benzer, böylece mükemmel bir nemlendiricidir ve tüm cilt tipleri için idealdir.
Jojoba yağı birçok kozmetik ürününde, özellikle doğal malzemelerden üretilmiş olarak pazarlananlarda bir katkı maddesi olarak bulunur. Özellikle, jojoba içeren bu tür ürünler losyonlar ve nemlendiriciler, saç şampuanları ve saç kremleridir. Veya saf yağın kendisi cilt, saç veya tırnak etlerinde kullanılabilir.
Ayrıca, anti-enflamatuar etkilere sahip olan mistik asit içerir ve cildin kendi yağlarına benzer bir bileşime sahip olduğundan hızlı bir şekilde emilir ve kuru ve olgun ciltlerin yanı sıra iltihaplı koşullar için mükemmeldir.
Saç bakımı için iyi bir besleyici bileşen gerekliyse, ticari saç bakım ürünlerine bazen jojoba yağı da eklenir, ancak jojoba yağının maliyeti nedeniyle, içerdiği miktarlar düşüktür.
Çoğu durumda sivilce cildinde sivilcenin kontrolüne yardımcı olduğu için sorunsuz bir şekilde kullanılabilir, ayrıca antioksidandır - bu nedenle yağ sertleşmez ve diğer yağlardaki uyuşmazlığı önleyebilir. Masajda saf olarak kullanılabilir veya diğer taşıyıcı yağlarla karıştırılabilir.


Analiz sertifikası

Görünüm

Parlak sarı sıvı

Koku

çok hafif koku, soluk karakteristik

Spesifik yer çekimi

0,852-0,869

Kırılma indisi 20 ° c

1,4600-1,4860

İyot İndeksi

79-90

Asit İndeksi (mg KOH / g)

en fazla 1

Sabunlaşma İndeksi (mg KOH / g)

88-96

Dayanılmaz Madde (g / 100mg)

maksimum% 55

Peroksit İndeksi (meq.O2 / kg)

en fazla 2

Yağ asidi bileşimi:

Plamitik asit (C 16: 0)

Plamitoleik asit (C 16: 1)

Oleik asit (C18: 1)

Gadoleik asit (C 20: 1)

Behenik asit (C 22: 0)

Erusik asit (C 22: 1)

Nervonik asit (C24: 1)

Diğerleri

 

<% 3

<% 1

<% 15

<% 50

<% 1

<% 15

<% 3

<% 3



Akış şeması

Jojoba Oil.jpg


Nakliye ve depolama
Teslimat: Deniz / Hava Taşımacılığı ve Uluslararası Ekspres
Nakliye Süresi: Ödeme yapıldıktan sonra 2-3 iş günü
Paket: 30ml / 50ml / 100ml: amber cam şişeler, 1kg / 5kg: alüminyum bidon
25kg: plastik varil (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: kalay demir davul (56cm 2 * 90cm)
Raf ömrü: 24 ay

Pure Jojoba Oil.jpg

Jojoba Oil price.jpg


şirket



Xi'an Fengzu Biyolojik Technology Co, Ltd en iyi, fiyat, organik,% 100 saf, doğa ve GMP fabrikası jojoba yağı ihtiyaçlarınız için profesyonel Çin jojoba yağı üreticilerinden biridir, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ve toptan toplu ve yüksek miktarda jojoba yağı, saf jojoba yağı, oleik asit jojoba yağı, organik jojoba yağı, meksika jojoba yağı, 289-964-3, 90045-98-0, 61789-91-1, jojoba yağı gadoleik asit Bizden.

Sorgulama