Banner
Ana sayfa > Ürün:% s >> Kozmetik Hammaddesi

kojic asit ile ürünler Kojic Asit Tozu

Kojic Asit Tozu
Kojic Asit Test Raporu
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Temel Bilgiler

Ürün AdıKojic Asit TozuDiğer AdKojic Asit
Belirtimi99% HPLC tarafındanGörünümBeyaz veya beyaz olmayan toz
Moleküler FormülC6H6O4Molekül Ağırlığı142.11
CAS NO.501-30-4EINECS NO.207-922-4
OEM ServisiEvetStandartUSP veya EP
SertifikalarISO,Helal,FDAÇözünürSu
Yapısal FormülKojic Acid

Kojic asit tozu birkaç mantar, özellikle Aspergillus oryzae tarafından üretilen bir şelat ajandır. Kojik asit malt pirinç fermantasyon sürecinin bir yan ürünüdür ve Japon pirinç şarabı yapmak için kullanılır. Bitki ve hayvan dokularında pigment oluşumunun hafif bir inhibitörüdür ve gıda ve kozmetikmaddelerin rengini korumak veya değiştirmek için kullanılır. Demir iyonları ile parlak kırmızı bir kompleks oluşturur.


Özellik


1. Kozmetik sınıf: Kojik asit makula ve beyazlatma kaldırmak için kullanılabilir. Kojik asit tirozinaz sentezini inhibe edebilir, böylece deri melanin oluşumunu inhibe edebilir. Bu nedenle, yaygın losyonlar, maskeler, sıvı kremler ve cilt kremleri kullanılmıştır.

2. Kojik asit maltol yapmak için hammadde;

3. Farmasötik sınıf: Sefalosporin antibiyotikler için önemli bir hammaddedir. Bitmiş ürün ağrı giderici ideal bir etkiye sahiptir, iltihabı giderici ve çeşitli hastalıklar tedavi.

4. Tarım: Kojik asit biyolojik pestisitler üretmek için kullanılabilir;

5. Diğer alanlarda: Kojik asit de demir analizi reaktif, ince film tespit ajan, vb olarak kullanılır.


Test raporu

Uygulama

Beyazlatma ajanları

Typial dozlar

%0.5-1.0 (formülasyona bağlı olarak)

Görünüm

Beyaz kristalize toz

Tahlil

≥99.0%

Lgnition üzerinde kalıntı

≤%0,1

Kurutmada kayıp

≤%0,5

Çözünürlük

Suda çözünür (43.85g/L), aseton, kloroform, dietil eter,

etanol, etil asetat ve piridin, benzen de biraz çözünür

Erime noktası

152−155°c

Klorür

≤50ppm

Arsenik

≤1ppm

Fe

≤10ppm

Ağır metal

≤10ppm

Bakteri

≤3000cfu/g

Eumycete

≤50cfu/g

Coli

Negatif


Sorgulama