Banner
Ana sayfa > Ürünler >> monomer

Gallik asit

Gallik asit
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Galik Asit Temel Bilgileri

Ürün adı: galik asit, çince fındık safra özü

Görünüş: İnce Beyazdan sarıya toz

CAS: 149-91-7

Moleküler Formül: C7H6NO5

Moleküler ağırlık: 170.13

Test yöntemi: HPLC

Erime noktası: 235-240C

Chemica Adı: 3β-Hidroksi-20 (29) -lupaen-28-oik asit


Galik Asit tanıtımı

Galik asit, bir trihidroksibenzoik asittir, bir fenolik asit, bir tür organik asit olarak da bilinir, ayrıca 3,4,5-trihidroksibenzoik asit olarak da bilinir; Galik asit grupları genellikle, ellagik asit gibi dimerleri oluşturmak için bağlanır. Hidrolize edilebilir tanenler, sırasıyla gallotaninler ve ellagitaninler olarak bilinen gallik asit ve glukoz veya ellagik asit ve glukoz vermek üzere hidrolizde parçalanır.


Galik Asit Tozunun Faydaları

1. Antioksidan ve antimikrobiyal işlevi ile;

2. Vücut hastalıklarına dayanıklılık yeteneğini, karaciğer ve gastrointestinal sistem fonksiyonlarını geliştirme üzerine etkisi vardır;

3. Kronik ishal ve dizanteri tedavisi ile;

4. Isıyı dağıtarak, sinirlilik, idrar söktürücü, kan soğutma ve detoksifikasyon işlemlerini ortadan kaldırarak;

5. bağışıklık geliştirme fonksiyonu ile.


Galik Asit Uygulaması

1. yayımlanan gıda Uygulanan, gallik asit şarap, konserve, yoğunlaştırılmış suyu ve diğer içine üretilebilir

daha fazla beslenme;

2. kozmetik sektöründe uygulanan, cilt bakım ürünlerinin aktif maddeler olarak kullanılan gallik asit;

3. Farmasötik sınıfta yaygın olarak uygulanır

4. Boyalarda, kimyasallarda ve organik sentezlerde ve ayrıca nadir metal analizlerinde kullanılır.


Paket teslimatı

Gallic Acid

Şirket imajı


Sorgulama