Banner
Ana sayfa > Ürün:% s >> Bitki Yağı >> Esans

portakal yağı cilt için Saf portakal yağı

Saf portakal yağı
FZBIOTECH Yağ Listesi
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Temel Bilgi 0010010 nbsp;

Ürün adı

Saf portakal yağı

Diğer adı

Portakal Yağı

Şartname

≥% 90 limonen

Görünüm

Soluk sarı sıvı

Örneklem

20 ML Ücretsiz Teklif

OEM Hizmeti

Evet

Ekstraksiyon yöntemi

Soğuk preslenmiş

Bitki Bölümü

Kabuk

Menşei

Çin

Sertifikalar

ISO KOŞER FDA

Tedarikçi

FZIBOTECH

sınıf

Gıda ve Kozmetik


Giriş 0010010 nbsp;

Portakal yağı, toksin yutulması, baharatlar, enfeksiyon ve antibiyotiklerin ve diğer ilaçların olumsuz etkileri gibi faktörlerin neden olduğu iç ve dış iltihaplardan kurtulma sağlar.

Bir dizi güzellik faydası vardır. Cildin sağlığı için gerekli olan kolajen üretimini arttırır. Ciltteki ince çizgileri kaldırabilir.

Bu Portakal Yağı kırışıklıkların oluşumunu engeller ve böylece yaşlanmayı geciktirir. Cilde kan akışını teşvik eder ve doğal bir ışıltı getirir.


Fonksiyon 0010010 nbsp;

Doğada antispazmodiktir ve bu nedenle konvülsiyonlar, sürekli öksürük, kas krampları ve ishal gibi çok rahatsızlığa neden olan spazmların tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Vücudunuz için tatlı portakal yağı faydaları arasında sindirimin teşvik edilmesi, kabızlığın hafifletilmesi ve C vitamini emiliminin artırılması yer alır.

Mikrobiyal büyümeyi engeller ve böylece kesikleri ve yaraları sterilize eder.

Bu Portakal Yağı, zihniniz ve ruhunuz üzerinde rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir etki sağlar ve huzursuzluğu ve gerginliği azaltır.


Portakal Yağı akış şeması

pure Orange Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Orange Oil price.jpg


Sorgulama